Domov

Kakovost

Podjetje

Kontakt in lokacija

 

Vijaki

Screws

Schrauben
INTERWOLF       Z vami in za vas že 27 let


Domov


Gospodinjski aparati


Pohištvena industrija


Gradbeništvo


Elektroindustrija


Avtomobilska industrija


Športna industrija


Novosti


Zaposlovanje

         

Interwolf d.o.o.
Proizvodnja vijakov

Obrtna cona Logatec 16
1370 Logatec, Slovenija


+ 386 1 759 12 20


info@interwolf.si

 

 

Domov | Novosti

Novosti

Specijalni vijaki izdelani skupaj s kupcem. Projekt se prične že pri zasnovi izdelka in skozi vse faze prototipa upoštevamo in uresničimo kupčeve zahteve in želje.Tako izpeljani projekti zagotavljajo optimalno izdelan vijak, zahtevano kakovost in popolno zadovoljstvo kupca.

V načrtovanje izdelka in tehnologije je vključen tim strokovnjakov iz našega podjetja kakor tudi kupec.Izdelek je načrtovan tako, da zadostuje vsem kupčevim zahtevam istočasno pa upošteva tudi tehnološke omejitve in morebitne neprimernosti, ki bi se kasneje lahko manifestirale v obliki nestabilne proizvodnje.
 

Prototipna serija

Prototipni seriji sledi test, ki potrdi ustreznost izdelka v vseh pogojih. Zaključek projekta je izdelava dokumentacije in predaja v redno proizvodnjo

 

Novosti

 
 

Skupaj z nemškim podjetjem Bilstein & Siekermann Gmbh + Co KG izdelujemo tehnološko zelo zahtevne čepne vijake po normah DIN 908, 909 in 910 in DIN 7604 ter po načrtih kupcev. Te izdelujemo iz različnih materialov – jekla, nerjavnega jekla, medenine in aluminija. Poskrbimo tudi za vse običajne galvanske obdelave. Čepne vijake lahko dobavljamo predmontirane s tesnilom. V programu so tesnila iz različnih materialov po zahtevah kupca (umetne mase, Aluminij, Baker, iz mehkejšega železa). Kovinska tesnila so na čepne vijake nesnemljivo nameščena.


 
 

Kombi vijaki različnih dimenzij od premera fi 3 – 6 mm, dolžin od 10 do 50mm. Nesnemljivo izdelana podložka močno olajša delo uporabnika saj je zamudno natikanje podložk pred vijačenjem sedaj le še zgodovina.


 
 

Vijaki posebno zahtevnih oblik izdelani skladno z visokimi zahtevami kupcev. Ponavadi močno odstopajo od standardnih oblik, serije so običajno manjše.


 
 

Vijak za nabrizgavanje umetne mase. Primer upora vijaka za pralni stroj.


 
 

Štirioglata glava je primerna za naleganje v namenska ohišja.


         
Vse pravice pridržane © 1992 - 2019 Interwolf d.o.o.
Postavitev spletne strani in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  1990 - 2019