Domov

Kakovost

Podjetje

Kontakt in lokacija

 

Vijaki

Screws

Schrauben
INTERWOLF       Z vami in za vas že 32 let


Domov


Gospodinjski aparati


Pohištvena industrija


Gradbeništvo


Elektroindustrija


Avtomobilska industrija


Športna industrija


Novosti

         

Interwolf d.o.o.
Proizvodnja vijakov

Obrtna cona Logatec 16
1370 Logatec, Slovenija

30 let

+ 386 1 759 12 20
info@interwolf.si 
Poslovni partner s katerim razvijamo ta program je:

Bilstein & Siekermann

Bilstein & Siekermann

 

Domov | Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija

V množici različnih vijakov, ki se vgrajujejo v komponente v avtomobilski industriji prevladujejo vijaki, ki jih izdelujemo po principu večstopenjskega preoblikovanja. Izdelke označuje visoka stopnja zahtevnosti tako po kakovosti materialov in dodatnih obdelav kot dimenzijsko in logistično.

Avtomobilska industrija

 
 
 

Skupaj z nemškim podjetjem Bilstein & Siekermann Gmbh + Co KG izdelujemo tehnološko zelo zahtevne čepne vijake po normah DIN 908, 909 in 910 in DIN 7604 ter po načrtih kupcev. Te izdelujemo iz različnih materialov – jekla, nerjavnega jekla, medenine in aluminija. Poskrbimo tudi za vse običajne galvanske obdelave. čepne vijake lahko dobavljamo predmontirane s tesnilom. V programu so tesnila iz različnih materialov po zahtevah kupca (umetne mase, Aluminij, Baker, iz mehkejšega zeleza). Kovinska tesnila so na čepne vijake nesnemljivo nameščena.


 
 

Tu je spekter izdelkov najširši. Izdelujemo vijake z metričnimi navoji, vijake za pločevino, vijake za uvijanje v plastiko. Vijaki so lahko povsem standardni, lahko so izvenstandardni z manjšimi odstopanji od standarda, lahko pa izdelani izključno po načrtih odjemalcev, na podlagi tehnologije večstopenjskega preoblikovanja.


         

Vse pravice pridržane © 1992 - 2024 Interwolf d.o.o.

 

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev spletne strani in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec
1990 - 2024 | Urejanje CMS 5.2