Domov

Kakovost

Podjetje

Kontakt in lokacija

 

Vijaki

Screws

Schrauben
INTERWOLF       Z vami in za vas že 32 let


Domov


Gospodinjski aparati


Pohištvena industrija


Gradbeništvo


Elektroindustrija


Avtomobilska industrija


Športna industrija


Novosti

         

Interwolf d.o.o.
Proizvodnja vijakov

Obrtna cona Logatec 16
1370 Logatec, Slovenija

30 let

+ 386 1 759 12 20
info@interwolf.si 

 
Company

Skladišče vijakov

Partner: Bilstein & Siekermann

Bilstein & Siekermann

 

Domov | Podjetje Interwolf d.o.o.

Podjetje Interwolf d.o.o.

Podjetje InterWolf d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 vendar pa njegovi začetki segajo več kot desetletje v preteklost, kajti osnovano je bilo na tradiciji obrtne delavnice za proizvodnjo vijakov. Leta 1993 je v podjetje pristopil tuji partner g. Karl Pilgram Rupprecht, lastnik Sueddeutsche Schraubenfabrik (SSF), Nuernberg, Nemčija, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev vijačnega blaga na evropskem tržišču in s svojimi izdelki pokriva potrebe najzahtevnejših kupcev s področja elektroindustrije; z njegovo pomočjo je bil tudi nam omogočen dostop do tega trga.
 

Rast in tehnološki napredek podjetja

Z vstopom novega družbenika se je podjetje preimenovalo v SSF-Interwolf d.o.o. Vstop tujega partnerja je bil odločilen za rast in tehnološki napredek podjetja. Povečali smo strojni park in zgradili lastno orodjarno. Povečanje kapacitete je seveda zahtevalo neprestan lastni razvoj in izobraževanje vseh zaposlenih. Največjo pozornost namenjamo kakovosti naših proizvodov, saj imamo vpeljan sistem kakovosti, ki omogoča spremljanje izdelka v vseh fazah proizvodnega procesa in sprotno odpravljanje vseh morebitnih napak. Računalniško podprta proizvodnja zagotavlja popolno sledljivost in nadzor nad procesi od naročila do skladišča.

Leta 1998 je nemški družbenik izstopil. Z menjavo lastništva se je preimenovalo tudi podjetje in od leta 1998 poslujemo pod imenom Interwolf d.o.o. Zaradi povečanih prostorskih potreb se je leta 1998 podjetje preselilo na novo lokacijo v Logatec, ki pa že v letu 2004 zaradi širitve ni več zadostovala za potrebe podjetja. Tako se je vodstvo na podlagi poslovnih rezultatov in vizije za prihodnost odločilo investirati v nove proizvodno poslovne prostore, prav tako na lokaciji v Logatcu. Podjetje je tudi po spremembi lastništva nenehno vlagalo v tehnološki razvoj, v znanje in zaposlovanje novih strokovnih kadrov. Podjetje ima danes okoli 40 zaposlenih, ki proizvedejo in prodajo 500 milijonov vijakov letno. Četrtino proizvodnje je namenjeno za domači - slovenski trg, tri četrtine pa za tuje trge, kjer imajo največji delež evropske države.


 

Ustvarjanje, razvoj in utrjevanju partnerskih odnosov s svojimi strankami

Filozofija podjetja Interwolf temelji na ustvarjanju, razvoju in utrjevanju partnerskih odnosov s svojimi strankami, saj več kot 70% naših strank vgrajuje vijake v lastne produkte. Tako s pomočjo znanja in izkušenj nudimo poleg servisa tudi tehnično svetovanje in prilagajanje izdelkov s ciljem doseganja optimalnih rezultatov tako za nas kot za naše odjemalce. Moto podjetja je graditi močne vezi z našimi strankami, kar nam omogoča znanje, posluh za potrebe kupca in dobro organiziran servis svojim odjemalcem.

       

ISO certifikat

ISO9001-RECERT7-Certificate-ENG-21012022.pdf
ISO9001-RECERT7-Certificate-GER-21012022.pdf
ISO9001-RECERT7-Certificate-SLO-21012022.pdf

 
         

Vse pravice pridržane © 1992 - 2024 Interwolf d.o.o.

 

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org

Postavitev spletne strani in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec
1990 - 2024 | Urejanje CMS 5.2